New Profesional Consult 930 x 122

avere

DEPUTATUL DUVĂZ S-A ALES CU 2 APARTAMENTE DINTR-UN FOC

Anul trecut o firmă de proiectare la care era acţionar şi deputatul PSD de Argeș Bogdan Niculescu Duvăz, care de meserie este arhitect, a fost dizolvată și radiată. Din patrimoniul acestei firme au intrat în posesia parlamentarului de Topoloveni două apartamente în Bucureşti. Unul are aproape 169 de mp, fiind trecut exclusiv pe numele său, iar celălalt, de peste 212 mp, este deținut în cotă parte alături de soția lui. Apartamentele au fost obținute prin darea în plată de către firmă, în contul părților sociale deținute de Bogdan Niculescu Duvăz.

Citiți și: Simona Bucura Oprescu, noul ministru al Muncii. Aceasta a depus jurământul

În plus, Duvăz deține cu familia o casă de vacanţă de 160 de mp în comuna Tătărani, în judeţul Dâmboviţa, pe care a construit-o. Pe de altă parte, parlamentarul conduce două autoturisme Volkswagen, fabricate în 2004 și 2006.

Conform noii sale declaraţii de avere, deputatul s-a împrumutat la Alpha Bank anul trecut cu 10.000 de euro, sumă pe care trebuie să o ramburseze până în 2019. Are de unde: anual de la Camera Deputaţilor câștigă o indemnizaţie de 60.700 de lei, la care se adaugă pensia, în valoare de 80.500 de lei pe an.

Citiți și: Un deputat și-a „rupt” soția în bătaie în fața fetiței lor!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90