NOR CURIER 930X122

avere

Avere de primar în Argeș: zeci de terenuri, vile și motor Harley Davidson!

Avere de primar: zeci de terenuri, vile și motor Harley Davidson!

Citiți și: AVEREA LUI ION MÎNZÎNĂ, ÎNREGISTRATĂ ACUM

Fără îndoială, primarul Gheorghiță Boțârcă de la Topoloveni este unul dintre cei mai avuți demnitari din județul Argeș. Averea sa, potrivit ultimei declarații înregistrate în vara anului trecut, se întinde pe mai multe pagini și cuprinde zeci de terenuri și case, vehicule, bani, bijuterii, precum și o „oază” de relaxare la Băile Herculane.

Acolo, primarul Boțârcă și-a „tras” o mică vilă, de 200 mp, obținută în urma unui contract de vânzare-cumpărare în 2019.

Citiți și: VIDEO: CEL MAI LONGEVIV PRIMAR DE ORAȘ DIN ȚARĂ ȘI-A ÎNCEPUT NOUL MANDAT

 

 

Mașini, tractor și un Harley

În fișa de „avuție” mai sunt menționate două autoturisme (Suzuki și Fiat), un tractor Masey și… piesa de rezistență – o motocicletă Harley Davidson, achiziționată relativ recent, în anul 2019.

 

 

Cât privește activele financiare, Gh. Boțârcă are mai multe conturi în patru bănci, cu sume în diferite valute. În total, vreo 250.000 lei, 19.000 $ și 11.700 Euro.

 

 

Primarul investește și în acțiuni, dovedind astfel că are o educație financiară solidă, pe principiul „pune ouăle în mai multe coșuri”. Desigur, acești bănuți sunt o nimica toată dacă ne raportăm la valoarea inestimabilă a terenurilor pe care acesta le deține.

Vorbim de suprafețe ce însumează sute de mii de metri pătrați! Cel mai mare este un teren arabil de aproximativ 220.000 mp, aflat chiar în orașul pe care îl administrează de la Revoluție încoace. Adică, de vreo 33 de ani.

 

 

Desigur, nu toate aceste bunuri nu au fost obținute datorită salariului de primar care este de aproximativ 2.200 Euro, ci majoritatea moștenite sau prin partaj succesoral, după cum se precizează de altfel în declarația de avere.

Cât despre venituri, am scris pe larg AICI – Boierie mare la Primăria Topoloveni! Salariile șefilor: primar, vice şi secretar!

Fără datorii

Nu putem încheia subiectul fără a prezenta lista datoriilor primarului Gh. Boțârcă. Ei bine, nu se pune problema de așa ceva, edilul de la Topoloveni neavând nici măcar un credit în derulare.

E pasăre? E avion? E Superman? Nu, este primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă. Un adevărat boier!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Marius Varzescu spune:

    La temnita cu dansul ..

  • Rodica S spune:

    Da, sigur, din salariu a facut averea. Bai ziaristilor, pe ce lume traiti ? Sau ne credeti prosti…

  • Nicolesco spune:

    Și ăstea sunt doar la vedere, practic un praf în ochi. Niște golani care au furat și cred că nu îi vede nimeni. Nu i-a prins nimeni că nu s-a vrut, dar de văzut ii vede de SUS. Plătesc ei tot…..
    .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3