New Profesional Consult 930 x 122

avere

RADU PERIANU ȘI-A CUMPĂRAT CU PRIETENA LUI CASĂ ÎN ȘTEFĂNEȘTI

Consilierul local Radu Perianu, avocat și copreşedinte al PNL Piteşti, şi-a cumpărat anul trecut o casă cu o suprafaţă de 170 de mp în orașul Ştefăneşti, din care deţine 50%, Cealaltă jumătate este pe numele prietenei sale, Anca Voica. Perianu mai are o casă în Pitești, de peste 94 de mp, împreună cu Theodor Nicolescu, asociatul său în avocatură, aflat acum în arest preventiv într-un dosar instrumentat de DNA. Casa a fost cumpărată în anul 2007.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

Copreședintele PNL Pitești deține de câțiva ani, singur sau în cotă parte, și trei terenuri intravilane în Pitești, Ștefănești și Bascov, în suprafață totală de circa 4.700 de mp.

Radu Perianu conduce un autoturism Nubira, fabricat în anul 1999.

Citiți și: AVEREA PREFECTULUI SOARE

În plus, copreședintele PNL Pitești are un depozit bancar de 17.000 de euro și un altul în monedă națională, de 1.970 de lei, la care se adaugă un cont curent de doar 468 de lei. Pe de altă parte, consilierul a acordat un împrumut de 8.000 de euro unei persoane fizice.

În ceea ce priveşte veniturile, pe lângă indemnizaţia de consilier local în sumă anuală de circa 8.000 de lei, Radu Perianu declară încasări din avocatură de 116.000 de lei într-un an.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90