EcoMoto 930×122

colibasi

NICOLESCU LA PUȘCĂRIE: VIAȚĂ CRUNTĂ DUPĂ GRATII

Deputatul PSD de Argeş Radu Vasilică a făcut parte dintr-o comisie parlamentară care a vizitat mai multe penitenciare din ţară, ocazie cu care s-a întâlnit la Penitenciarul Colibaşi din Mioveni și cu fostul preşedinte al Consiliului Judeţean și al PSD Argeş, Constantin Nicolescu, al cărui nepot este.

Citiți și: (VIDEO) ACCIDENT MORTAL ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP

Vasilică spune că Nicolescu se simte relativ bine, dar că are de suferit din cauza condiţiilor de detenţie.

„Este foarte puternic psihic. Nu merge la lucru, deoarece starea de sănătate nu îi permite. Citeşte mult, mult, este cel mai bun lucru pe care îl putea face!

Citiți și: EVENIMENT LA UZINA DACIA

Stă într-o cameră cu mai multe paturi, nu are condiţii speciale. Gradul de aglomerare este mare, Penitenciarul Colibaşi fiind cu 17% mai ocupat decât ar trebui. S-au montat mai multe paturi, dar astfel s-au redus suprafaţa care îi revine fiecărui deţinut şi volumul de aer. Sunt camere cu 30 de paturi, suprapuse câte trei.”, precizează Radu Vasilică.

Amintim că fostul „baron roșu” Constantin Nicolescu execută o condamnare de 7 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru fraudare de fonduri europene. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3