Donaris 930 x 122

Analogue festival

Azi începe distracția la Mioveni! Trei zile cu muzică de excepție și multe alte surprize

Astăzi ȋncepe prima ediţie a Analogue Festival.

Citiți și: Nume grele ale muzicii vor fi prezente la Festivalul Analogue

Pe parcursul a trei zile, platoul Făget din Mioveni se va transforma cu totul și va găzdui concertele unor artiști romȃni și internaţionali ȋndrăgiţi.

Cei care doresc să participe și încă nu și-au cumpărat bilete sau abonamente le vor putea achiziționa chiar de la intrarea în festival, începând de astăzi, 2 septembrie, ora 14:00.

Citiți și: Managerul care a organizat cel mai tare festival din Arges, anunț colosal!

Doar cinci motive ca să vii la Analogue Festival

1. Muzică de excepţie

Line-up-ul din această ediţie îi prezintă pe Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Jesse Ware, JP Cooper, Morcheeba, Rudimental DJ, Dubioza Kolektiv, Subcarpaţi, Zdob și Zdub, Irina Rimeș și pe mulţi alţii.

Asaf Avidan s-a născut în Israel și și-a început cariera solo în 2012. Piesa cu care a făcut înconjurul lumii, “Reckoning Song (One Day)”, a fost auzită de multe ori pe radio-urile din România. Anul acesta își continuă turneul de promovare al ultimului său album, “Anagnorisis’’, lansat în 2020.

Jessie Ware este o artistă britanică foarte apreciată ȋn Romȃnia. “Say You Love Me”, o colaborare cu Ed Sheeran, a fost punctul culminant al celui de-al doilea album al său. Cel de-al patrulea album de studio, “What’s Your Pleasure?”, a fost lansat în 2020 cu mare succes și a ajuns pe locul trei în topurile din Marea Britanie. Ȋn aceasta vară a cȃntat la Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume.

Line-up-ul complet și orele de ȋncepere a concertelor sunt disponibile la  www.analogue.ro/lineup.

2. Spaţiul unic de desfașurare

Festivalul va avea loc într-un spațiu verde, amenajat chiar la marginea pădurii de pe Platoul Făget. Multe zone de relaxare, ateliere de creaţie și activităţi conexe vor transforma cei 75.000 de metri pătraţi.

Festivalul este situat ȋn centrul ţării și poate fi accesat ușor cu mașina sau cu trenul. Distanțele față de principalele orașe din apropiere sunt: 15 km de Pitești, 40 km de Câmpulung Muscel, 50 km de Curtea de Argeș, 75 km de Râmnicu Vâlcea, 90 km de Târgoviște, 95 km de Slatina, 130 km de Brașov, 132 km de București, 145 km de Craiova, 190 km de Sibiu.

Cel puțin 1.000 de locuri de parcare gratuite sunt disponibile chiar lângă locul de desfășurare al festivalului.

3. În premieră, apă de băut gratis

Toți participanții la Analogue Festival au la dispoziție, în mod gratuit, apă de băut filtrată disponibilă prin Sistemath by La Fântâna. Sistemath este o tehnologie performantă de filtrare a apei ce imită ciclul natural de purificare a acesteia.

Participanții la festival vor putea lua apă din punctele de alimentare Sistemath disponibile în incinta festivalului.

Pentru a lua apă se poate folosi un recipient personal (termos, PET etc.) sau se pot achiziționa sticle de tritan reutilizabile de la standul Sistemath, contra sumei de 30 de lei. Sticlele de tritan sunt sigure, rezistente, ușor de cărat și pot fi folosite și ulterior.

4. Ridicări cu balonul cu aer cald

Participanții la festival vor avea ocazia să admire de sus peisajul spectaculos al zonei. Aceștia vor putea admira zona ȋmpădurită de pe malul rȃului Doamnei, orașul Mioveni, satele pitorești din jur, iar spre nord, Subcarpații de curbură. O ridicare cu balonul durează ȋn jur de 10 minute și va fi ocazia unor momente foto unice.

5. Toate activitățile pe timp de zi

Accesul la festival se va face vineri, de la ora 14:00, și sȃmbătă și duminică, de la ora 12:00.

Cei care vor veni la festival vor avea la dispoziție și Hidroteca by Sistemath, un spațiu în care pot să asculte sunetul apei, în primul silent disco cu sunete create de apă, să guste apa, sau să o vadă  în forma celor mai spectaculoase portrete create din întâlnirea pigmenților naturali cu apa curată.

George, primul banking inteligent, Inovaţie BCR a pregătit un spaţiu de relaxare și creativitate, avȃnd ȋn centru instalaţia digitală George loves.

Una dintre cele mai vizitate zone din festival va fi, cu siguranţă, zona de food & drinks, unde se regăsesc 11 vendori pentru toate gusturile, dar și Caravana Aperol, zona Tanqueray sau zona Johnny Walker. Participanţii sunt invitaţi și la Pepsi Taste Challenge, dar și la sesiuni zilnice de degustare de vinuri de la compania Beciul Domnesc.

Mașina oficială a Analogue Festival

Pe partea de mobilitate, serviciul este asigurat de Țiriac Auto prin cele mai noi modele Mercedes-Benz care vor transporta artiștii la festival. De asemenea, pe toată durata festivalului, va exista o zonă de expunere dedicată Mercedes-EQ / Ţiriac Auto, unde sunt bineveniți toţi cei interesați să facă cunoștință cu modelul EQA și să afle informații despre brand și tehnologie.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90