930 x122 grota rece

amenda

Bar din centrul Piteștiului, închis de jandarmi

Un alt bar din municipiul Pitești a fost închis de jandarmi după ce aceștia au depistat faptul că administratorul îl ținea deschis pentru a-și desfășura activitatea.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Este vorba despre un bar situat chiar în centrul orașului.

Jandarmii argeșeni au descoperit în zona centrală a municipiului Pitești, o societate comercială care funcționa cu barul deschis, fapt pentru care au procedat la sancționarea administratorului firmei cu amendă în valoare de 2000 de lei.

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

În plus față de sancțiunea contravențională, jandarmii au aplicat și sancțiunea complementară de închidere a activității pentru o perioadă de 30 de zile, precum și sigilarea sediului în care funcționa operatorul economic.”, transmite Jandarmeria Argeș într-un comunicat de presă.

Reamintim că, activitatea barurilor, cluburilor și discotecilor este interzisă, conform ultimei Hotărâri de Guvern.

De asemenea, aceasta nu a fost singura societate comercială verificată.

În ultimele 24 de ore, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de verificare a respectării măsurilor sanitare impuse pentru această perioadă.

În municipiul Câmpulung, de această dată, jandarmii care efectuau verificări pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 au sancționat administratorului unei societăți comerciale cu amendă contravențională în valoare de 5000 de lei pentru faptul că a permis clienților să fumeze pe terasa închisă.

În același timp persoanele surprinse că fumau pe terasă au fost sancționate contravențional cu avertisment.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare pe raza județului Argeș, transmit oamenii legii.

Foto principal: descriptiv, Sursă – B1TV.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3