EcoMoto 930×122

dispărut

Bărbat dispărut. Poliția cere ajutorul populației

Update, ora 14:17, IPJ Argeș transmite: „Căutările au avut un deznodământ fericit, bărbatul fiind găsit.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul a fost văzut pe raza comunelor Buzoești, Recea, Izvoru, Popești, iar ultima dată a fost observat în noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., mergând cu atelajul în comuna Izvoru, spre comuna Recea.

Citiți și: Incredibil! Tânăr dat dispărut în urmă cu 9 ani, găsit de jandarmi în Argeș

Ulterior în ziua de 18 septembrie, căruța cu calul au fost găsite pe un teren viran din localitatea Recea.

Au fost efectuate căutări cu efective extinse, de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești, polițiștii Biroului Urmăriți din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, alături de aceștia participând și jandarmi, pompieri, voluntari, membri ai asociației Rescue4x4, precum și cetățeni și reprezentanți ai autorităților locale.

 

Din fericire, în urma căutărilor, bărbatul a fost găsit, fiind în afara oricărui pericol.

Mulțumim tuturor participanților pentru sprijinul oferit!”

Știrea inițială, ora 12:22

În ziua de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați cu privire la faptul că în ziua de 17 septembrie a.c., GARLEA ILIUS, de 44 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Buzoești, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: 1,75 metri înălțime; 70 de kg; constituție atletică; ochi căprui; păr negru; poartă mustață; semne particulare – cicatrice în zona bărbiei și un tatuaj pe antebrațul stâng, reprezentând un urs.

Vestimentație la momentul plecării: pantalon tip salopetă, cu piept, din material textil albastru; hanorac negru cu alb pe mânecă, cu însemne specifice Adidas; încălțăminte tip bocanc de lucru de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 363.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3