930 pe 122 COSTACHE

alcoolice

BĂUT ŞI FĂRĂ PERMIS, A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

În ziua de 19 septembrie, pe strada Corbu din comuna Moşoaia, un bărbat de 22 de ani, din comuna Moşoaia, a provocat un accident de circulaţie. Acesta conducea o maşină deşi nu poseda permis de conducere auto şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citiți și: Atenție, șoferi! Schimbare majoră pentru toți deținătorii acestor categorii de permis

Bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton aflat în partea dreaptă a direcţiei sale de mers. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat de 41 de ani, din comuna Moşoaia, pasager în autoturism.

După eveniment, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, acesta fiind găsit la domiciliu. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat de către bărbatul rănit în accident.

Citiți și: Atenție! Sunt vizați toți șoferii cu permis categoria B

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache