Donaris 930 x 122

amenzi

BEAT LA VOLAN, PE UN DRUM NAȚIONAL. CE A PĂȚIT ȘOFERUL

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat la începutul acestei săptămâni acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

171 de sancțiuni

Numai luni, ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 171 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Cu aceeași ocazie, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 10 permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

Conduceau sub influenţa alcoolului

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, spre exemplu, au depistat un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești au depistat un bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate, care conducea un moped pe strada Izvorani de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

„Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal”, precizează IPJ Argeș.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90