SMART KIDS 930X122

tichete uzina

Breaking. EXCLUSIV. Se măresc tichetele la Dacia!

Breaking. EXCLUSIV. Se măresc tichetele la Dacia!

Citiți și: Ultima oră! Acesta este angajatul care a murit la locul de muncă!

Veste bună pentru angajații Uzinei!

Valoarea tichetelor de masă se vor majora astfel:

Citiți și: Accident în zona Uzina Dacia: S-a răsturnat cu mașina

,,Având în vedere contextul economic actual, urmare a acordului între Administrație și Sindicatul Autoturisme Dacia, pentru susținerea puterilor de cumpărare a salariaților, în cadrul Comisiei Paritare de vineri, 22 septembrie, părțile au convenit următoarele măsuri:

– creșterea valorii tichetului de masă de la 30 de lei la 35 de lei începând cu luna septembrie 2023;

– acordarea tichetelor de masă se va face în conformitate cu modificările legislative, în ultima zi lucrătoare pentru luna în curs.

Breaking. EXCLUSIV. Se măresc tichetele la Dacia!

Astfel tichetele lunii noiembrie 2023 se vor acorda în ultima zi lucrătoare a lunii noiembrie 2023, tichetele lunii decembrie 2023 – docar ca excepție – se vor acorda în 18 decembrie 2023, iar în 18 octombrie 2023 se vor acorda diferențele de valoare de la 30 la 35 lei pentru lunile septembrie și octombrie.

Începând cu luna ianuarie 2024, tichetele de masă se vor acorda în ultima zi lucrătoare din lună pentru luna în curs.”, anunță compania.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90