930 x122 grota rece

amenda

Bucureșteancă amendată de jandarmii argeșeni! Hrănea ursul din mașină

Peste 100 de apeluri 112 care anunțau prezența urșilor în zonele populate au fost preluate de Jandarmeria Argeș de la începutul acestui an și până în prezent, transmite IJJ Argeș.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Ieri, 13 iulie a.c., jandarmii din cadrul Postului Montan Arefu au constatat, în apropierea barajului Vidraru, prezența unui urs, dar și a unei turiste care hrănea animalul, din autoturismul personal.

Citiți și: Noile contravenții pentru care șoferii vor primi amendă acasă! Iată lista

Animalul sălbatic a fost îndepărtat în mediul natural, iar femeia din municipiul București, în vârstă de 35 de ani, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 lei pentru ’’hrănirea animalelor sălbatice de către orice persoană fizică, cu excepția celor care au calitatea de administrator al fondului cinegetic’’ conform art. 5 lit. t., din HCL Arefu nr. 21/2020.

Jandarmeria Argeș recomandă turiștilor care tranzitează sau campează în zonele frecventate de animale sălbatice să evite contactul cu acestea și, având în vedere faptul că sunt imprevizibile, să nu le hrănească si să nu se apropie pentru a le fotografia.

Foto principal – descriptiv: Scena 9

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA