930X122 MAIA

jandarmeria argeș

Bucurie pentru zeci de copii din centrele familiale din Pitești

Bucurie pentru zeci de copii din centrele familiale din Pitești

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

O zi alături de copii este întotdeauna o zi reușită. Așa a fost și astăzi, când curtea Jandarmeriei Argeș a fost animată de zâmbete de copii. În contextul aniversării a 129 de ani de la înființarea Jandarmeriei Rurale, Inspectoratul de Jandarmi  Județean Argeș a organizat, pentru 34 de copii din cadrul Centrului de zi “Sfinții Împărați Constantin și Elena”, Centrului de tip familial ”Găvana” și Școlii Gimnaziale ”Matei Basarab” Pitești, o zi alături de jandarmi.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

„Cei mici au fost încântați să cunoască misiunile jandarmilor, câinii de serviciu, dar și materialele de intervenție, iar noi am fost bucuroși să redevenim copii pentru o zi.

Chiar dacă vremea nu a fost prea prietenoasă, baloanele colorate, stegulețele și dulciurile au desăvârșit tabloul unei zile de toamnă reușite.

Vă mulțumim, dragi copii, pentru inocența și puritatea voastră și vă mai așteptăm pe la noi!” transmite IJJ Argeș.

Jandarmeria Rurală

 

 

 

Pregătit de Guvernul condus de Lascăr Catargiu, dezbătut de cele două Camere ale Parlamentului, proiectul Legii de Organizare şi Funcţionare a Jandarmeriei Rurale a fost promulgat prin Decretul Regal nr. 2919 din 30.08.1893, în urma căruia, la 01 septembrie 1893 a luat fiinţă Jandarmeria Rurală.

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA