Donaris 930 x 122

jandarmeria argeș

  Bucurie pentru zeci de copii din centrele familiale din Pitești

  Bucurie pentru zeci de copii din centrele familiale din Pitești

  Citiți și: Festivitate emoționantă la Jandarmeria Argeș

  O zi alături de copii este întotdeauna o zi reușită. Așa a fost și astăzi, când curtea Jandarmeriei Argeș a fost animată de zâmbete de copii. În contextul aniversării a 129 de ani de la înființarea Jandarmeriei Rurale, Inspectoratul de Jandarmi  Județean Argeș a organizat, pentru 34 de copii din cadrul Centrului de zi “Sfinții Împărați Constantin și Elena”, Centrului de tip familial ”Găvana” și Școlii Gimnaziale ”Matei Basarab” Pitești, o zi alături de jandarmi.

  Citiți și: Exclusiv. Milă, compasiune, umilință! Știrea pe care toate televiziunile și ziarele au dat-o

  „Cei mici au fost încântați să cunoască misiunile jandarmilor, câinii de serviciu, dar și materialele de intervenție, iar noi am fost bucuroși să redevenim copii pentru o zi.

  Chiar dacă vremea nu a fost prea prietenoasă, baloanele colorate, stegulețele și dulciurile au desăvârșit tabloul unei zile de toamnă reușite.

  Vă mulțumim, dragi copii, pentru inocența și puritatea voastră și vă mai așteptăm pe la noi!” transmite IJJ Argeș.

  Jandarmeria Rurală

   

   

   

  Pregătit de Guvernul condus de Lascăr Catargiu, dezbătut de cele două Camere ale Parlamentului, proiectul Legii de Organizare şi Funcţionare a Jandarmeriei Rurale a fost promulgat prin Decretul Regal nr. 2919 din 30.08.1893, în urma căruia, la 01 septembrie 1893 a luat fiinţă Jandarmeria Rurală.

   

  New Profesional Consult-555×222

  Comentarii

  Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

  570 pe 90 Costache