New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

BUDEASA: STERILIZARI ȘI ALTE SERVICII GRATUITE PENTRU CÂINI ȘI PISICI

Pe 25 și 26 iulie 2020, în comuna Budeasa are loc sterilizarea, microciparea, vaccinarea antirabică și emiterea de carnete de sănătate pentru câinii cu sau fără stăpân și sterilizarea pisicilor cu sau fără stăpân, toate în mod gratuit.
Proiectul reprezintă o colaborare între primăria Budeasa, Asociația Therapy Dogs, Asociația Menschen fur Tiere grenzenlos din Austria, Cabinetul Dr Lăbuș și Miaunel și mai mulți voluntari.

„Campania își propune să vină în sprijinul cetățenilor comunei Budeasa și în ajutorul comunității, în scopul de a ține sub control înmulțirea necontrolată a acestor animale”, spune primarul Nicolae Mihail Rachieru.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Programările se fac numărul de telefon 0742 99 22 10 (Click pe FOTO!)

 

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!
Important este ca animalele să nu fie hrănite înainte de a fi aduse la sterilizare!
Campania nu este la prima sa implementare. Anul trecut, în aprilie, doar într-o singură zi au fost sterilizate 50 de animale: 16 pisici(4 motani și 12 femele) și 34 de câini(6 masculi și 28 de femele).

Foto: Asociatia Therapy Dogs and Cats

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3