930×122 CAPRA 5

audi

Mașini cadou pentru vedetele de la Real Madrid! Uite ce-a ales Ronaldo!

În cazul echipelor de fotbal cu rezultate remarcabile, aşa cum este şi cazul Realului din Madrid, sponsorii se îmbulzesc să ofere cele mai de preţ cadouri, astfel încât imaginea brandului să fie cât mai bine reprezentată.

Citiți și: Argeș. Accident grav! Audi făcut praf de un mastodont!

De curând, toţi jucătorii echipei, inclusiv antrenorul Carlo Ancelotti, au primit de la Audi maşinile dorite. Pentru a arăta că este atent la cele mai mici detalii, producătorul de maşini nu i-a neglijat nici pe copiii vedetelor de fotbal, ei primind cadou câte un mini-Audi, personalizat cu numărul de pe tricoul tatălui, dar şi cu numele acestuia.

Celebrul Cristiano Ronaldo a optat pentru o maşină sport, Audi RS6, care are 560 de cai putere.

Citiți și: COȘMARUL LOCATARILOR DIN BLOCUL AVARIAT DE UN AUDI TREZEȘTE COMISIA DE CIRCULAȚIE

Ceilalţi jucători au făcut alegeri diverse, de la Audi A3 până la Audi Q7. Pentru Audi Q7 au optat cei mai mulţi dintre fotbaliştii lui Real Madrid: Iker Casillas, Gareth Bale, Pepe, Luca Modric, Nacho, Jesé, Ángel Di María, Marcelo, Isco, Asier Illarramendi, Sami Khedira și Fabio Coentrao. Antrenorul echipei a fost singurul care a ales Audi A8. Audi RS5 a fost ales de Sergio Ramos. Karim Benzema, Álvaro Morata şi Álvaro Arbeloa au optat pentru Audi SQ5. Casemiro şi Xabi Alonso au ales Audi S7, Jesús Fernández – Audi A3 Sportback, iar Diego López şi Carvajal – Audi Q5.  (Foto: marcamotor)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3