SPALATORIE MURAY  930×122

audi

COȘMARUL LOCATARILOR DIN BLOCUL AVARIAT DE UN AUDI TREZEȘTE COMISIA DE CIRCULAȚIE

Cazul femeii care sâmbătă seara s-a trezit cu un Audi A8 în dormitorul apartamentului său din zona centrală a Piteștiului a stârnit un val de indignare în rândul opiniei publice, iar autoritățile locale au fost acuzate că dau dovadă de indiferență în fața unei probleme care persistă de ani buni.

Citiți și: Pitești: Dramatic! Tânăr căzut de la etajul trei al unui bloc!

Locatarii imobilului spun, nici mai mult nici mai puțin, că Primăria, prin nerezolvarea problemei, îi condamnă să stea cu frica în sân, dat fiind faptul că evenimentele rutiere se țin lanț în intersecția străzii Maternităţii cu strada General Constantin Cristescu, acolo unde, în seara zilei de 25 ianuarie 2020, autoturismul Audi condus de un tânăr de 28 de ani din Pitești a intrat în zidul blocului 5 IRTA.

Oamenii cer montarea măcar a unor stâlpișori care să oprească bolizii scăpați de sub control, dar sunt deschiși la orice soluție care să-i scape de coșmar.

Citiți și: S-a dat undă verde pentru dezvoltatorii complexului comercial din Nord – McDonald’s, Kaufland și Leroy Merlin

„Doar un zid i-ar putea apăra pe ei”

Referitor la această propunere, ePitești a încercat să ia legătura cu primarul Piteștiului, Cornel Ionică, dar edilul-șef a fost de negăsit. Am aflat, însă, de la viceprimarul Sorin Apostoliceanu cam cum se vede problema de la nivelul autorității publice locale.

„Nu știu dacă din cauza unui eveniment trebuie să punem stâlpișori. Și la ce viteză a avut, nu știu dacă ar fi ajutat niște stâlpișori, având în vedere că mașina a intrat în casă. Stâlpișori punem ca să nu parcheze neregulamentar și tot dau peste ei. Doar un zid i-ar putea apăra pe ei, dar nu putem să punem un zid în fiecare intersecție, că e câte un nebun care nu se uită la semafor”, declară pentru ePitești viceprimarul Apostoliceanu.

„Domnul primar n-a mai ținut ședința asta de vreo cinci luni”

Viceprimarul promite că sugestiile vor fi înaintate comisei de organizare a circulației în municipiul Pitești. Când anume? E greu de spus!

“Eu o să ridic problema asta în comisia de circulație, unde sunt și reprezentanți ai Poliției Naționale, și reprezentanți ai Poliției Locale, și consilieri locali, să vedem ce măsuri se vor lua… Dar domnul primar n-a mai ținut ședința asta de vreo cinci luni, așa că nu știu când va fi următoarea”, Sorin Apostoliceanu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3