EcoMoto 930×122

coronavirus

RENAULT ÎȘI ÎNCHIDE TEMPORAR FABRICILE DIN FRANȚA. CE SE VA ÎNTÂMPLA LA UZINA DACIA

Grupul Renault a anunțat astăzi că oprește temporar activitatea în toate fabricile sale din Franța.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Măsura, care este determinată de pandemia de coronavirus, va intra în vigoare în seara zilei de astăzi, 16 martie 2020.

„De la sfârșitul zilei de luni, 16 martie 2020, Grupul Renault va opri toate operaţiunile de producţie din Franţa, pentru a-şi proteja angajaţii în contextul pandemiei de Covid – 19, respectând măsurile anunţate de guvernul francez”, a informat grupul Renault, potrivit agenției de știri AFP, citată de g4media.ro.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Această măsură are în vedere 12 fabrici, cu 18.000 de salariați, care vor intra în șomaj tehnic.

Ce se va întâmpla la uzina Automobile Dacia din Mioveni? „Continuarea activităților de producție în uzinele grupului din celelalte țări europene depinde de situația din fiecare țară”, precizează Renault, cu referire și la Automobile Dacia, uzina pe care o deține în Mioveni (România).

Iată ce spuneau pe 12 martie 2020, cu doar câteva zile înainte de măsura anunțată azi de Renault, viceliderul Sindicatului Autoturisme Dacia (SAD), Ion Iordache, și primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, despre zvonurile care circulă mai ales printre angajații de la Dacia cu privire la o posibilă închidere temporară (și) a uzinei din România tocmai ca urmare a răspândirii coronavirusului: AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3