coronavirus

RENAULT ÎȘI ÎNCHIDE TEMPORAR FABRICILE DIN FRANȚA. CE SE VA ÎNTÂMPLA LA UZINA DACIA

Grupul Renault a anunțat astăzi că oprește temporar activitatea în toate fabricile sale din Franța.

Citiți și: Un expert al OMS vine în România. „Există riscul să fim izolaţi”

Măsura, care este determinată de pandemia de coronavirus, va intra în vigoare în seara zilei de astăzi, 16 martie 2020.

„De la sfârșitul zilei de luni, 16 martie 2020, Grupul Renault va opri toate operaţiunile de producţie din Franţa, pentru a-şi proteja angajaţii în contextul pandemiei de Covid – 19, respectând măsurile anunţate de guvernul francez”, a informat grupul Renault, potrivit agenției de știri AFP, citată de g4media.ro.

Citiți și: Coadă de ambulanţe cu pacienţi suspecţi în Piteşti

Această măsură are în vedere 12 fabrici, cu 18.000 de salariați, care vor intra în șomaj tehnic.

Ce se va întâmpla la uzina Automobile Dacia din Mioveni? „Continuarea activităților de producție în uzinele grupului din celelalte țări europene depinde de situația din fiecare țară”, precizează Renault, cu referire și la Automobile Dacia, uzina pe care o deține în Mioveni (România).

Iată ce spuneau pe 12 martie 2020, cu doar câteva zile înainte de măsura anunțată azi de Renault, viceliderul Sindicatului Autoturisme Dacia (SAD), Ion Iordache, și primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, despre zvonurile care circulă mai ales printre angajații de la Dacia cu privire la o posibilă închidere temporară (și) a uzinei din România tocmai ca urmare a răspândirii coronavirusului: AICI.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441