930×122 CAPRA 5

filarmonica

ELEVĂ DE LA COLEGIUL „BRĂTIANU”, PE SCENA FILARMONICII PITEȘTI

Teodora Constantinescu, eleva de excepție de la Colegiul Naţional „I.C Brătianu” pe care v-am prezentat-o nu cu mult timp în urmă, va urca joi, 15 mai, la ora 19, pe scena Filarmonicii din Piteşti, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Spectacolul în care o veți vedea și auzi, ca soprană, este „Flautul fermecat”, opera în două acte compusă de Mozart. „Este un spectacol care merită văzut, spumos, cu multe momente amuzante, cu întorsături de situaţie, cu oameni talentaţi şi cu o regie originală. Eu sunt foarte onorată de această colaborare şi mă bucur că au încredere să duc rolul până la capăt. Colegii mei au, desigur, mult mai multă experienţă decât mine, jucându-şi rolurile şi înainte în alte regii şi cu alte distribuţii la Opera Naţională din Bucureşti şi la cea din Cluj. Au fost foarte înţelegători cu mine, având în vedere lipsa mea de experienţă.”, ne spune Teodora. Colaborarea sa cu Filarmonica Piteşti a început anul trecut, atunci când a cântat la închiderea stagiunii. Acum este, însă, pentru prima dată când va evolua alături de artişti lirici.

Despre Teodora Constantinescu puteţi afla mai multe detalii aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/va-deveni-o-soprana-de-mare-succes-invata-la-bratianu/.

Citiți și: Concert cameral dedicat personalității lui Dimitrie Cantemir

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90