EcoMoto 930×122

centrul cultural

Se caută manageri!

Se caută manageri pentru doua instituții importante subordonate Primăriei Pitești.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Pe 25 februarie va avea loc o ședință ordinară a Consiliului Local Pitești.

Pe ordinea de zi figurează și două proiecte de hotărâre care vizează regulamentele de organizare a unor concursuri pentru ocuparea funcției de manager la două instituții de cultură importante, ambele cu directori interimari.

Citiți și: Pitești. Evenimente în spiritul sărbătorilor de iarnă la Centrul Cultural

Prima instituție subordonată Primăriei Pitești este Centrul Cultural, acolo unde fosta jurnalistă de televiziune Carmen Salub (foto medalion) este director interimar de peste 11 ani, fără concurs!

Primarul Cristian Gentea declara recent cu privire la această situație: „Este total anormal ca anumiţi directori să fie de 11 ani temporari sau interimari. Eu nu am mai auzit aşa ceva. În toată cariera am dat concurs pe unde m-am dus. La Centrul Cultural Piteşti, am înţeles că s-a organizat concurs, respectivul director nu s-a înscris, nu a ocupat nimeni postul şi a fost pus tot el. Această situaţie mă depăşeşte. Până în primăvară vom face concurs

A doua instituție este Filarmonica Pitești, de la a cărei conducere a demisionat recent tot un fost jurnalist, Jean Dumitrașcu (foto2). Gabriel Niță (foto3), și el tot fost jurnalist, este acum manager interimar.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3