NOR CURIER 930X122

bds hooligans

ÎI VEȚI ASCULTA LA X FACTOR! HIP HOP CU BDS HOOLIGANS!

Pasionat încă de mic copil de muzică, piteşteanul Ionuț Petruț Bărbulescu, un adolescent de 17 ani elev al liceului teoretic ,,Ion Barbu’’, îşi doreşte să ajungă la X Factor, cunoscuta emisiune de pe Antena 1. În urmă cu câteva luni a înfiinţat, alături de un prieten, o trupă de hip hop. Celor doi le merge foarte bine, având deja câteva invitaţii să cânte la diverse spectacole.

Citiți și: 3 DE DA! ERIK, MULATRUL DIN ARGEȘ, SENZAȚIONAL LA X FACTOR!!!

,,Prima dată când am avut o imagine cu mine cântând a fost undeva pe la 10 ani. Apoi mi-a luat ceva timp ca să intru într-un studio şi mai ales ca să fiu pe scenă în faţa unui public. Oricum, sentimentul e de nedescris! Nu am studiat cu nimeni. Muzica este pentru mine o pasiune, o pasiune pe care am dus-o deja la rangul de ocupaţie, cu asta mă ocup ore bune în fiecare zi’’, spune Ionuț.

Ce stil muzical cânți?

Citiți și: VOT PENTRU ARGEȘEANCA DE LA X FACTOR – „AM NEVOIE DE VOI!”

-Sunt solist vocal de muzică hip-hop, însă nu cânt singur. Împreună cu Andrei Valentin Dumitru, cunoscut sub numele de Rzb, formăm trupa BDS Hooligans. Am înființat-o nu cu mult timp în urmă, mai exact pe 1 octombrie 2013.

De unde ideea să înființaţi o trupă de muzică?

-Înainte să ne cunoaştem, fiecare dintre noi a avut o carieră în muzică, dar fară reuşite semnificative. Ideea de a forma o trupă a venit din partea lui Rzb, care m-a contactat pentru o colaborare. A făcut acest lucru văzând că obiectivele noastre sunt asemănătoare. Gândurile cu privire la tot ce ţine de text, linie melodică și viziune – au legătură. Fără să stau prea mult pe gânduri, am acceptat.

Aţi avut deja succes cu trupa?

-Da! Spre surprinderea mea, chiar prima piesă a formaţiei a strâns în jur de 1.500 de vizualizări pe Youtube în doar câteva ore, iar într-o săptămână am stabilit şi participarea în cadrul a două evenimente.

Ce planuri aveţi?

-Pe termen scurt vrem să atragem de partea noastră o bună parte din public prin participarea la X Factor. După ce vom fi prezenți la acest show televizat, vrem să ne facem propriul studio. Credem noi că de acolo drumul spre reuşită va fi mult mai uşor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90