930×122 CAPRA 5

andrei valentin dumitru

VA REVENI LA X FACTOR CA SĂ CÂȘTIGE! VA CÂNTA IAR, DAR DE DATA ASTA NU SINGUR!

Nu cu mult timp în urmă, într-un interviu pentru ePitești, cei doi componenți ai formaţiei hip hop din Pitești B.D.S. Hooligans au anunțat că îşi doresc să participe la X Factor.

Citiți și: 3 DE DA! ERIK, MULATRUL DIN ARGEȘ, SENZAȚIONAL LA X FACTOR!!!

Pentru unul dintre cei doi, Andrei Valentin Dumitru, cunoscut sub numele de Rzb, participarea la cunoscuta emisiune-concurs a televiziunii Antena 1 nu ar fi o noutate. RzB a fost anul trecut pe scena de la X Factor: ,,Uitându-mă la show-ul respectiv, îmi ziceam în mintea mea: pot şi eu şi trebuie să arăt asta! Apoi a apărut o problemă, nu ştiam ce gen muzical să abordez. Oscilam între rap şi rock. Am încercat să repet singur acasă câteva piese rock, însă mi-am dat repede seama că nu mă pricep foarte bine. Atunci m-am hotărât să îmi fac propriile versuri şi să cânt rap”.

De care dintre membrii juriului ți-a fost teamă?

Citiți și: VOT PENTRU ARGEȘEANCA DE LA X FACTOR – „AM NEVOIE DE VOI!”

-De nici-unul dintre ei! Am fost acolo, mai degrabă, pentru un sfat şi o părere sinceră din partea lui Cheloo. Eu fiind începător, părerea lui a contat mult pentru viitorul meu.

Care a fost părerea lui?

-După ce mi-a auzit prima strofă şi refrenul, m-a oprit şi mi-a spus: Versurile sunt extraordinar de bune, însă nu cânţi destul de bine pe ritm. După ce i-am precizat că fac rap de doar 3 luni, a fost foarte încântat: dacă de numai 3 luni faci rap şi ai ajuns să scrii versuri de genul ăsta, înseamnă că în maxim un an poţi ajunge pe val. Apoi a urmat votul, care a fost NU.

Crezi că alături de partenerul tău de trupă, Ionuţ Petruț Bărbulescu, vei avea mai mult succes?

-Noi avem ca principal obiectiv să ajungem până în galele live. Nu va fi uşor! Bazându-mă, însă, pe faptul că am prins destul de multă experienţă încât să cânt bine pe ritm, eu zic că în proporţie de 90% reuşim. Nu cred că este imposibil să câştigăm! (Foto: Antena 1)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90