930 pe 122 COSTACHE

antena 1

BRAVO, GABI! „NU-MI MAI PUTEAM STĂPÂNI LACRIMILE!”

Aseară argeșeanca Gabriela Ştefania Porceanu a convins juriul de la emisiunea X Factor de la Antena 1 şi a obţinut 3 de ,,Da’’ , de la Ștefan Bănică Junior, Horia Brenciu și Delia Matache, calificându-se mai departe. Brenciu a apreciat faptul că argeșeanca și-a pus „sufletul pe tavă”, chiar dacă a avut imperfecțiuni în interpretarea vocală.

Citiți și: Un piteștean, cap de afiș al unui nou serial românesc

,,Am avut emoţii atât de mari încât nu-mi mai puteam stăpâni lacrimile! După difuzarea de aseară o mulţime de persoane m-au felicitat şi mi-au mărturisit că se regăsesc în povestea mea, iar acest lucru m-a bucurat nespus, m-a încărcat cu energie şi încredere.’’, spune Gabriela pentru ePiteşti.

Seara trecută a fost una într-adevăr încărcată cu multă emoţie, atât pentru argeşeanca noastră, cât şi pentru telespectatori. Întrebată de unul dintre membrii juriului, Ştefan Bănică Junior, dacă este apropiată de părinţii ei, Gabriela și-a spus povestea.

Citiți și: UN ARGEŞEAN CONCUREAZĂ ÎN ACEASTĂ SEARĂ LA X FACTOR

,,Nu am părinţi… Am doar o bunică. Părinţii m-au părăsit atunci când m-am născut. Mama mea avea 14 ani, iar tata, 35. Pe el l-am căutat când aveam eu 20 de ani. Revederea a fost una rece… Mi-a dat un număr de telefon fără o cifră şi nu am reuşit să îl mai contactez. Pe mama am văzut-o de foarte multe ori, dar nu am fost apropiate. Pentru ea am fost mai mult o pacoste…

Bunica este totul pentru mine, este sprijinul meu. Îmi doresc mult să o fac mândră de mine!’’, a răspuns Gabriela.

Noi o felicităm și, la fel ca și aseară, îi vom ține pumnii pe mai departe.

În vârstă de 31 de ani, originară din Curtea de Argeş, Gabriela Ştefania Porceanu locuieşte în Piteşti și este instructor de zumba fitness. Frumoasa argeșeancă a interpretat la X Factor melodia ,,Nu sunt’’, a Nicoletei Nucă. Muzica este pasiunea ei, în urmă cu ani cântând în corul unei biserici. (Foto: xfactor.a1.ro, Video: YouTube The X Factor Romania)

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3