930×122 CAPRA 5

fptr

S-A DAT STARTUL! PROGRAMUL MULT AȘTEPTAT DE ROMÂNI

S-a dat startul! Programul mult așteptat de români. Astăzi, 2 septembrie 2018, a debutat o nouă ediție a programului ”Litoralul pentru toți”, program lansat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Citiți și: Stațiune nouă în Argeș!

Prin intermediul acestui program, turiștii beneficiază de cazare la mare plătind între 150 și 600 de lei pentru o săptămână. Programul este valabil până pe data de 30 septembrie 2018.

”Acest program social le este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfârșitul sezonului, pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie și august. Tarifele practicate în programul special ‘’Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârful de sezon.”, transmite FPTR.

Citiți și: Argeș. Turismul la negru e în floare!

Peste 50 de hoteluri s-au înscris în program, în timp ce altele, susţine FPTR, au refuzat rezervările în septembrie din cauza lipsei de personal.

AICI, LISTA HOTELURILOR ÎNSCRISE ÎN PROGRAM.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3