NOR CURIER 930X122

camera ascunsă

Video – Camera ascunsă! Cum intri în Mall, Dedeman sau la Auchan!

Prezentarea obligatorie a certificatului verde la intrarea în centrele comerciale este o măsură cu care românii încearcă să se adapteze de aproximativ două săptămâni.

Citiți și: Decizie de ultimă oră cu privire la Jupiter City Piteşti

Această normă impusă de autorități aduce nemulțumiri atât clienților, cât și operatorilor economici.

În județul Argeș, polițiștii efectuează zilnic activități pentru a verifica dacă restricțiile împotriva răspândirii virusului covid-19 sunt respectate.

Citiți și: Cât timp este valabil certificatul COVID?

REPORTAJ CU CAMERA ASCUNSĂ

Dacă în ceea ce privește societățile comerciale mai mici, de genul sălilor de jocuri de noroc, restaurantelor sau teraselor, unde s-au mai găsit nereguli – clienții fiind depistați în incita acestora fără a deține certificat verde, atunci când vine vorba despre unii dintre cei mai mari retaileri, se pare că nu există abateri de la regulă. O arată un reportaj cu camera ascunsă realizat de un reporter ePitești.ro.

Jurnalistul ePitești a intrat cu camera ascunsă în unele dintre cele mai mari centre comerciale din municipiul Pitești –  Vivo Mall, Dedeman și Auchan. La intrarea în aceste centre, un paznic sau alți angajați sunt tot timpul prezenți pentru a face trierea.

Niciun client nu pătrunde în interior fără certificat de vaccinare, iar acest lucru face ca magazinele să fie mai mult goale, fapt confirmat și de unul dintre angajați.

În parcarea Vivo Mall sunt foarte puține autoturisme față de alte dăți când la sfârșit de săptămână, în special vinerea, nu aveai loc să arunci un ac:

La intrarea în Centrul Comercial, verificări la ”sânge”! Nimeni nu intră fără control!

 

 

În interior, puțini clienți:

La ieșirea din Complexul Comercial paznicul ”dă din casă”, cum se spune:

 

 

Reporter ePitești: Mai sunt așa clienți mulți?

Paznic: Nu, nu mai sunt. S-au dus clienții. Asta este. 

Reporter ePitești: Peste tot pe unde te duci îți cere ăsta (n.r. certificat de vaccinare).

Continuăm ”pelerinajul”, mergând spre Dedeman.

Dedeman, liderul pieței de bricolaj din România, a fost lovit din plin după instaurarea acestor restricții. Traficul în magazinele Dedeman a scăzut cu circa 45%, iar dacă situația se prelungește, impactul în industrie va fi devastator, a declarat în urmă cu câteva zile, Dragoș Pavăl, unul dintre acționarii Dedeman.

Parcarea ”strigă” după clienți:

Când intri, ești verificat de angajați:

 

 

Înăuntru foarte puțini clienți, mai mult personal!

 

TOT LA DEDEMAN PITEȘTI, ANGAJAȚII PREIAU COMENZILE CLIENȚILOR DE AFARĂ

La magazinul din municipiul Pitești, coada de altădată din interiorul centrului comercial s-a mutat în afara acestuia. Pentru a face vânzare, angajații preiau de afară comenzile clienților nevaccinați. Pentru că nu au voie să intre în incinta magazinului, angajații sunt cei care le aduc produsele afară.

 

Și la Auchan se realizează ”controlul„ pentru certificat!

 

 

În toate complexele comerciale peisajul este similar. Mulți angajați care își fac de lucru, puțini clienți față de cum era înaintea certificatului de vaccinare!

Bate vântul în marile complexe comerciale din municipiu, iar lipsa clienților se simte și în buzunarele patronilor. Aceștia sunt cei care resimt poate cel mai dur implementarea noilor restricții.

Un reportaj marca ePitești.ro, liderul presei online din județul Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Adrian A spune:

    Efectele asa ziselor masuri pe care numai niste tampiti le stiu lua. Daca ar fi depus aceeasi energie pentru a pregati sistemul medical, azi totul era altfel.

  • Marius spune:

    Felicitări pentru reportaj!!!

  • Ina spune:

    Foarte bine. Sa dea faliment toate supermarket si sa plece din tara noastra. Au castigat destul. Eu nu ma duc nici daca imi dau voie. Nu vreau sa mai trec niciodata pe la ei.

  • Ionel ionel spune:

    Las cã le face bine la marii retaileri…sã ia mai putin capital românesc…eu cumpar de la magazinele de colț…e super

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90