930×122 CAPRA 5

Analogue festival

Cătălina Cara urcă pe scenă la Analogue Festival

Cătălina Cara va urca pe scenă la prima ediția a AnalogueFestival, în septembrie, pe platoul Făget din Mioveni.

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

„S-ar putea să te îndrăgostești când o vei auzi cântând, așa că, nu rata această ocazie. Arată-i Cătălinei Cara cât o iubești, pentru că ni va alătura pe scenă la AnalogueFestival2022.  Tu ești piesa lipsă, astfel încât puzzle-ul nostru să fie complet. Vino!”, transmit organizatorii.

Bilete chiar aici: https://analogue.ro/tickets/

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Cătălina Cara s-a născut în Chișinău, Moldova, și a început să cânte de la o vârstă fragedă.

La 15 ani a debutat oficial cu single-ul Plecarea, care a devenit un hit în țara natală.

Ea însăși își scrie majoritatea melodiilor, fiind implicată activ și în partea de producție. Pentru aceasta din urmă, a făcut echipă cu unul dintre cei mai buni producători muzicali din România  – Yin Creatif (formula din spatele proiectului de succes Golan).

Dragostea Cătălinei pentru natură și dorința de a trăi și de a iubi pătrunde în mod autentic în starea fiecărui cântec.

DESPRE FESTIVALUL ANALOGUE

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni ce va avea loc în perioada 2 – 4 septembrie pe platoul Făget din Mioveni.

Timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

Nume mari din industria muzicală națională și internațională vor urca pe scenă. Detalii, aici – Trei zile și trei nopți de distracție! ANALOGUE Festival – un weekend de neuitat cu muzică & artă

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de activări de artă & tehnologie, dar și de alte activități (ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură), adresate publicului de toate vârstele.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90