Donaris 930 x 122

cristian cioaca

AVOCATA CRISTIAN CIOACA

Ce face Cioaca după ce a ieșit din închisoare. Nu se aștepta nimeni

Ce face Cioaca după ce a ieșit din închisoare. Nu se aștepta nimeni

Citiți și: Cioacă, liber! Primele cuvinte ale acestuia au fost …

Aproape a trecut un an de când Cristian Cioacă a ieșit din închisoare.

Acesta fusese condamnat să execute 16 ani și 8 luni de închisoare la Penitenciarul Mioveni pentru infracțiunea de loviri și vătămări cauzatoare de moarte, profanare de cadavre sau morminte și acces ilegal la un sistem informatic.

Citiți și: A venit decizia în cazul lui Cioacă! Ce au hotărât judecătorii!

Judecătoria Pitești a decis eliberarea condiționată a lui Cioacă după peste 10 ani, acuzat fiind că și-a ucis soția, pe Elodia Ghinescu.

Detalii, AICI și AICI.

Ce face Cristian Cioacă după ce a ieșit de după gratii

Întrebarea de pe buzele multora este cu ce se ocupă acum Cristian Cioacă.

Ce face Cioaca după ce a ieșit din închisoare. Nu se aștepta nimeni

Potrivit unor surse apropiate din anturajul său, bărbatul lucrează acum ca șofer pentru avocata lui, cea care l-a apărat în instanță în toți acești ani.

„Cioacă acum lucrează ca șofer pentru avocata lui, Maria Vasii. L-au văzut mai multe persoane în asemenea ipostază, dar nu merge peste tot cu ea ca  șofer pentru că se mai ferește. Mama Elodiei nu este dezamăgită de faptul că Cioacă a fost eliberat. Ea este de părere și spune mereu că oricum dacă îl ținea la închisoare sau nu tot același lucru era pentru ea, deoarece oricum ea a rămas fără copil”, au declarat surse apropiate de Cioacă, scrie romaniatv.net.

Recent, mama Elodiei a declarat, pentru Click, ce sentimente o încearcă atunci când îi aude numele fostului ginere.

„Îmi este și scârbă să mai aud de numele lui, un nemernic în toată regula. Cred că și avocata lui Maria Vasii știe mai multe despre el, unde este, ce face, sau chiar ea îl ascunde. S-a zvonit că ar fi fost împreună cu avocata în perioada cât el a fost închis și că au fost împreună și la camera intimă”, a spus Emilia Ghinescu.

Elodia Ghinescu, de profesie avocată, a dispărut de acasă în noaptea de 29 spre 30 august 2007.

Era căsătorită cu Cristian Cioacă, care a așteptat data de 6 septembrie ca să o dea dispărută, mai notează RTV.

Foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3