New Profesional Consult 930 x 122

arest

CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INDIVIDUL CARE A DAT IAMA-N CURȚILE DIN ȘTEFĂNEȘTI

În ziua de 13 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au finalizat cercetarile într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt calificat şi tentativă de furt calificat.
Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna martie a.c. până în prezent, un tânăr de 21 de ani, din Ştefăneşti, ar fi pătruns fără drept, pe timp de noapte, în curţile mai multor locuinţe de pe raza localităţii de domiciliu, şi ar fi sustras diverse sume de bani din autoturisme lăsate neasigurate.
Prejudiciul total este estimat la aproximativ 3.000 de lei.
Reamintim că în ziua de 29 iulie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de 30 iulie a.c., cel în cauză a fost prezentat, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în faţa instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Citiți și: S-a dat spargerea în Pitești! Panică la un bloc din oraș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90