New Profesional Consult 930 x 122

bugetari

Ce valoare vor avea tichetele de vacanță anul viitor

Ce valoare vor avea tichetele de vacanță anul viitor

Citiți și: Cresc prețurile! Produsul care se scumpește de la 1 aprilie

Veste bună angajați!

Creșterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2023 la 3.000 de lei va avea ca efect nu numai un adaos la salariu pentru o echilibrare a veniturilor, ci și majorarea valorii tichetelor de vacanță.

Citiți și: Argeș. Veste fantastică despre pensii! Cupoanele deja au fost tipărite

Astfel, de la 2.550 de lei, cât a fost valoarea unui voucher de vacanță în 2022, se va ajunge la 3.000 de lei brut, în conformitate cu viitorul salariu minim pe economie.

La această sumă se va aplica un impozit de 10%.

Valoarea tichetelor de vacanță se va raporta la perioada lucrată, situaţia fiind similară pentru toţi bugetarii dacă se va majora salariul minim de la 1 ianuarie 2023.

Vouchere de vacanţă 2023 nu doar pentru bugetari!

Diferența este însă că angajații din sectorul privat vor putea primi vouchere din bugetele firmelor la care lucrează, în timp ce voucherele pentru angajații la stat, din bugetul public.

Sursă: romaniatv.net

Foto: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90