SMART KIDS 930X122

autostrada

CNAIR: A ÎNCEPUT ORGANIZAREA DE ȘANTIER PENTRU SECȚIUNEA 1 A AUTOSTRĂZII PITEȘTI-SIBIU

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că ieri, 10 martie 2020, a început organizarea de șantier pentru construirea secțiunii 1 a viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu.

Citiți și: CNAIR, anunț despre rovinietă

“Pentru secțiunea 1 a autostrăzii Sibiu-Pitești (Sibiu-Boița) am obținut autorizația de construire și, acum, până la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, am solicitat constructorului o mobilizare exemplară.

Un prim semnal pozitiv este demararea de către acesta a lucrărilor necesare organizării de șantier și a realizării drumurilor tehnologice.

Citiți și: Pitești. Accidente în lanț în „curba căscaților”! Pe cine dăm vina?

Pentru acest proiect, considerat un obiectiv de importanță strategică, CNAIR va asigura un management activ, printr-o monitorizare constantă a modului de respectare a graficului de lucrări asumat prin contract”, declară Mariana Ioniță, directorul general al CNAIR.

Amintim că Ministerul Transporturilor a emis luni, 9 martie 2020, autorizația de construire pentru lotul 1 al secțiunii 1 a viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu (Sibiu-Boița, lotul 1, între km 0+000 și km 13+170) (AICI, subiectul pe larg). (Sursă foto: CNAIR)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3