930×122 CAPRA 5

autostrada

CNAIR: A ÎNCEPUT ORGANIZAREA DE ȘANTIER PENTRU SECȚIUNEA 1 A AUTOSTRĂZII PITEȘTI-SIBIU

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că ieri, 10 martie 2020, a început organizarea de șantier pentru construirea secțiunii 1 a viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

“Pentru secțiunea 1 a autostrăzii Sibiu-Pitești (Sibiu-Boița) am obținut autorizația de construire și, acum, până la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, am solicitat constructorului o mobilizare exemplară.

Un prim semnal pozitiv este demararea de către acesta a lucrărilor necesare organizării de șantier și a realizării drumurilor tehnologice.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

Pentru acest proiect, considerat un obiectiv de importanță strategică, CNAIR va asigura un management activ, printr-o monitorizare constantă a modului de respectare a graficului de lucrări asumat prin contract”, declară Mariana Ioniță, directorul general al CNAIR.

Amintim că Ministerul Transporturilor a emis luni, 9 martie 2020, autorizația de construire pentru lotul 1 al secțiunii 1 a viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu (Sibiu-Boița, lotul 1, între km 0+000 și km 13+170) (AICI, subiectul pe larg). (Sursă foto: CNAIR)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3