New Profesional Consult 930 x 122

cnair

CNAIR, anunț despre rovinietă

Procesul de verificare a rovinietei în cadrul punctelor de trecere a frontierei și a punctelor de control ACI ar putea fi îngreunat astăzi, transmite Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citiți și: Decizie majoră privind rovinieta: Interzis!

Acest lucru se întâmplă din cauza unor activități de mentenanță a aplicației interne e-Tarifare2.

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri și autostrăzi că luni, 20.03.2023, în intervalul orar 12:00 – 14:00, ca urmare a unor activități programate de mentenanță a aplicației interne e-Tarifare2, procesul de verificare a rovinietei în cadrul punctelor de trecere a frontierei și a punctelor de control ACI poate fi îngreunat pentru scurte perioade de timp.”, au transmis reprezentanții companiei.

Citiți și: Restricție de trafic, trei săptămâni, pe un drum foarte important

Sursă foto principal: oradesibiu.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Cris spune:

    Ce înseamnă scurte perioade ?Merge 1 min și alte 15 nu sau pt fiecare citire aștepți confirmare 5min sau 3 ore ?
    Oricum slabi rau băieții ăștia de la CNAIR,ca toți bugetarii…
    A incercat cineva să-și recupereze banii pe rovinieta pt o mașină vândută ?Nu are nici rost…Iarăși o misiune imposibila.Adica o facilitate care nu este functionala deși clar tu ai platit și nu mai poți rula cu acel veh pe drumurile naționale. Că cică mașina are acces ,oricare ar fi proprietarul.Adica o nedreptate și un drept ingradit de Statul Roman .Sa dispun de banii mei cum vreau și să folosesc doar ceea ce am platit.Cica sa negociez asta când vând mașina.Ce prostie…Și dacă nu mă înțeleg pt 50 lei cu cumpărătorul nu o mai când sau am eu opțiunea de a invalida vigneta ?Ca și alte instituții insalubre ale Statului mafiot ,numai gargară și tupeu.Nu mai zic că plătim degeaba ca-s drumurile varza …Proasta nație !Fac pariu că 90% din șoferi nici nu știu că e dreptul lor să-și recapete banii pe vignete pt mașinile vândute(pt perioada de valabilitate ramasa)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3