Donaris 930 x 122

itm

itm

CONTROL DUMINICAL ÎMPOTRIVA MUNCII LA NEGRU. „PRADA” A FOST SLABĂ!

Poliţiştii din Tigveni şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş au făcut astăzi un control la mai multe societăţi din comuna respectivă. Verificări similare, pentru depistarea persoanelor care muncesc la negru, au fost operate şi în comuna Albeştii de Muscel.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

În Tigveni au fost găsite 3 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, care munceau fără a avea documentele legale încheiate. Pentru fiecare dintre cei trei administratorul firmei a fost amendat cu câte 10.000 de lei. Şi la Albeştii de Muscel a fost depistată o persoană care muncea la negru. Patronul a fost sancţionat cu 10.000 de lei.

Autoritățile avertizează că astfel de verificări vor fi organizate periodic şi îi sfătuiesc pe patronii care se știu cu musca pe căciulă să intre în legalitate. (Foto: sediul ITM Argeș)

Citiți și: Controale ample în grădinițe! Amendă într-o unitate din Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90