930 x122 grota rece

copil mort

Copil de 12 ani, mort în accident! A fost lovit de o betonieră

Copil de 12 ani, mort în accident! A fost lovit de o betonieră.

Citiți și: Patru copii prinși sub dărâmăturile unui internat prăbușit. Un băiat a decedat

Sfârșit tragic pentru un copil de 12 ani din comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui. Minorul a fost lovit mortal de un camion, miercuri după-amiază.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au intervenit la locul producerii evenimentului cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. Copilul era în stare de inconștiență, cu multiple traumatisme notează Antena 3 CNN.

Citiți și: Înfiorător! Copil de 9 ani a murit în fața părinților căzând cu bicicleta

ISU Vaslui transmite

„Victima a fost găsită în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme produse în urma accidentului rutier.

Copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, însă medicii ai fost nevoiți să declare decesul”, a informat ISU Vaslui.

Copil de 12 ani, mort în accident!

Potrivit sursei citate, copilul mergea pe bicicletă moment în care a fost agățat cu bara din spate de o betonieră care a trecut pe lângă el.

Șoferul camionului nu și-a dat seama de accident și și-a continuat drumul.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și îl caută acum pe bărbat.

Foto descriptiv: Gazeta Oltului

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3