New Profesional Consult 930 x 122

adolescenta umilita

COPILA UMILITĂ ȘI LOVITĂ DE DOUĂ ADOLESCENTE, INVITATĂ LA CURSURI GRATUITE DE AUTOAPĂRARE

Imaginile cu adolescenta de 14 ani, lovită și batjocorită de față cu alți puști de două minore, care i-au cerut să nu le mai „deranjeze” prietenii, au stârnit sute de reacții vehemente la adresa agresoarelor pe paginile de Facebook și grupul ePitești.ro.

Citiți și: Argeș. Un bărbat și-a bătut soacra și și-a amenințat partenera cu un pistol!

 

Indignarea opiniei publice e cu atât mai mare cu cât nimeni nu a sărit în apărarea copilei, deși de față erau și alți adolescenți, iar scenele s-au petrecut lângă scara unui bloc, respectiv într-o zonă circulată.

Citiți și: VIDEO: Minoră bătută în pauză, în aplauzele celorlalţi colegi

Asociația Clubul Sportiv ” Tiberiu Tănase” o invită pe adolescenta agresată să urmeze un curs gratuit de autoapărare.

„Nimeni n-ar trebui să treacă prin situații de acest gen. Fără să instigăm la niciun fel de violență, îi oferim adolescentei agresate un curs gratuit de autoapărare. Noi lucrăm, în general, cu copii și adolescenți, dar intenționăm să inițiem și cursuri speciale pentru doamne și domnișoare, cursuri care să le dea încredere și să le ajute să aibă reacții în eventualitatea în care cineva ar încerca să le agreseze.

Din punctul meu de vedere nu doar victima are nevoie de sprijin (psihologic, mai ales), ci și fetele care au agresat-o. Sunt convins că autoritățile vor dispune cele mai bune măsuri în acest caz.

Le recomand tuturor să urmeze cursuri de autoapărare. Chiar dacă nu vor avea niciodată nevoie de cele învățate, vor sta liniștite și încrezătoare că stiu si pot să se apere, în cazul în care conjunctura o va impune„, spune profesorul antrenor Tiberiu Tănase (foto).

Reamintim că IPJ Argeș face cercetări în acest caz.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti s-au sesizat în urma apariţiei în cursul serii a unor imagini privind o minoră care este agresată în două ipostaze diferite, iar în cauză a fost întocmit din oficiu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi ameninţări. Verificările continuă pentru stabilirea identităţii tuturor celor implicaţi şi luarea măsurilor care se impun„, a declarat Florin Popa.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90