930 x122 grota rece

Analogue festival

CS Mioveni susține AnalogueFestival

Jucătorii de la CS Mioveni s-au prezentat în uniforme noi nouțe pe teren, la meciul amical de marți seara, cu Corvinul Hunedoara.

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Tricourile jucătorilor sunt inscripționate cu logoul AnalogueFestival și mesajul Escape Into Reality.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Suntem atât de încântați că echipa noastră locală de fotbal susține #AnalogueFestival și vă încurajăm pe toți să #EscapeIntoReality din când în când. Iată, CS Mioveni în acțiune cu uniformele lor noi-nouțe. ”, transmit organizatorii Analogue.

Au mai rămas mai puțin de 40 de zile până la AnalogueFestival. În perioada 2 – 4 septembrie, pe Platoul Făget din Mioveni, vor urma 3 zile și 3 nopți cu cei mai cool artiști internaționali și locali, și nu numai.

Se vor desfășura activități adresate publicului de toate vârstele: activități de artă & tehnologie, dar și ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură.

Detalii, aici – Trei zile și trei nopți de distracție! ANALOGUE Festival – un weekend de neuitat cu muzică & artă

Ia-ți biletul de aici: https://analogue.ro/tickets/

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90