Kaia 930 x 120

DACIA BIGSTER

Dacia: Schimbări revoluționare în producție

Dacia: Schimbări revoluționare în producție

Citiți și: Bigster, primele estimări de preț! Cât va costa cel mai scump model construit de Dacia

Se anunță o serie de schimbări majore în cadrul companiei Dacia, odată cu pregătirea lansării oficiale a SUV-ului Bigster.

Se va lansa pe 14 octombrie 2024.

Citiți și: Angajări la Uzina Dacia! Zeci de posturi disponibile

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestor schimbări este inaugurarea unei noi linii de vopsire la uzina Dacia din România.

Este o investiție de 85 de milioane de lei, menită să îmbunătățească procesele de producție pentru toate modelele, inclusiv Bigster.

Noua tehnologie de vopsire, care este în mare parte automatizată, va aduce beneficii semnificative.

Acestea ar fi reducerea timpului de vopsire, îmbunătățirea calității finisajului, protecția mai bună împotriva coroziunii și eficiență energetică sporită.

Acest lucru va ajuta Dacia să își păstreze competitivitatea pe piața europeană, oferind vehicule accesibile, dar de înaltă calitate, cu Bigster în prim-plan.

Cu toate acestea, modernizarea tehnologică implică și provocări sociale.

O provocare socială ar fi reducerea locurilor de muncă, deoarece automatizarea va înlocui o parte din forța de muncă manuală.

Dacia își asumă aceste schimbări ca parte a strategiei sale de adaptare la noile cerințe din industrie și de a continua să evolueze într-un mod sustenabil, atât din punct de vedere ecologic, cât și economic.

Dacia: Schimbări revoluționare în producție

Sursa: Promotor.ro

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3