Donaris 930 x 122

cazinouri

Decizie pentru toate păcănelele și casele de pariuri din România

Proiectul privind interzicerea reclamelor la jocurile de noroc a suferit modificări, fiind adoptat de Senat într-o formă ”mai blândă”.

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

Dacă în trecut inițiativa legislativă prevedea interzicerea oricărui tip de reclame cu privire la serviciile oferite, care provoacă dependență, acum, reclamele la cazinouri, jocuri de noroc sau pariuri vor fi permise, însă doar în anumite condiții.

Astfel, reclamele pentru cazinouri, jocuri de noroc sau pariuri sportive vor fi permise doar noaptea la TV, în intervalul orar 23:00 – 06:00, iar reclamele exterioare, stradale, nu pot depăși 30 mp și nu mai pot promova premii în bani sau bunuri materiale, potrivit avocatnet.ro

Citiți și: Vine APOCALIPSA pentru jucătorii de păcănele! „Dispar!”

De asemenea, celebritățile, vedetele, chiar și cele sportive, nu vor mai putea promova activitățile jocurilor de noroc.

Un alt amendament la acest proiect prevede că reclamele la pariuri pot să apară, de pildă, în timpul transmisiunilor sportive în direct, însă cu o condiție.

Reprezentarea, statică sau în mişcare, cu sau fără sunet, a mărcii, a siglei sau a altui simbol prin care se identifică titularul acestora ori imaginea unui produs reprezentativ al acestuia, trebuie să fie însoţite de mesajul „Fii responsabil”, mai notează sursa citată.

Pentru a se putea aplica, proiectul de lege mai trebuie adoptat de Camera Deputaților, promulgat de președintele țării și publicat în Monitorul oficial.

Sursă: avocatnet.ro

Foto principal: descriptiv/ sursă: b1tv.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3