Kaia 930 x 120

Analogue festival

Deliric x Silent Strike cântă live la ANALOGUE Festival!

Deliric x Silent Strike sunt prezenți la prima ediție a Festivalului Analogue!

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

„Duo-ul muzical de care nu știai că ai nevoie, dar cel pe care cu siguranță îl meriți. Să-i auzim pe Deliric x Silent Strike!

Ascultă-i live pe Platoul Făget, Mioveni, în perioada 2-4 septembrie.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Ia-ți acum biletul Early Bird: https://bit.ly/Eventim_AnalogueFest

Ne vedem acolo!”, este mesajul transmis de organizatori.

Deliric este un cunoscut rapper, cântăreț, compozitor și unul dintre membrii fondatori ai grupului hip-hop CTC (Controlul Tehnic de Calitate), care a fost format în 1999. Inspecția Tehnică Periodică este unul dintre albumele sale cele mai vândute.

Silent Strike este un compozitor român de muzică electronică și de film.

După cum demonstrează o discografie de 9LP-uri și 8EP-uri lansate în ultimele două decenii, munca sa se întinde pe o gamă largă de genuri, de la muzică experimentală și jazz la hiphop.

DESPRE FESTIVALUL ANALOGUE

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni ce va avea loc în perioada 2 – 4 septembrie pe platoul Făget din Mioveni.

Timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

Nume mari din industria muzicală națională și internațională vor urca pe scenă. Detalii, aici – Trei zile și trei nopți de distracție! ANALOGUE Festival – un weekend de neuitat cu muzică & artă

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de activări de artă & tehnologie, dar și de alte activități (ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură), adresate publicului de toate vârstele.

Eurial 555 x222
eurial 570×90