NOR CURIER 930X122

înjunghiat

DETALII ŞOCANTE ÎN CAZUL AGRESORULUI DIN MIOVENI! CINE ESTE BĂRBATUL CARE A ÎNJUNGHIAT O TÂNĂRĂ

Un caz şocant a îngrozit România. Un fost profesor a înjunghiat o tânără pe stradă, în oraşul Mioveni. Scena de groază a avut loc de faţă cu zeci de trecători: bărbatul s-a apropiat fără să fie văzut, a scos un cuţit şi s-a năpustit asupra tinerei. După ce a înjunghiat-o a fugit. În timp ce tânăra era la spital, zeci de poliţişti îl căutau pe agresor. El a fost găsit la câteva ore de la atac.

Citiți și: Infractor periculos în Pitești! Polițist atacat cu pietre

Oamenii legii au reuşit să îl identifice şi să îl reţină pe agresor după 6 ore de la comiterea faptei. Bărbatul în vârstă de 34 de ani este profesor de istorie.

Anchetatorii spun că acesta are antecedente penale pentru că în urmă cu mai mult timp, el a fost surprins când fura haine dintr-un magazin.

Citiți și: A fost înjunghiat în inimă și ficat, în Pitești! În ce stare a ajuns la spital

Poliţiştii l-au ridicat de acasă, după ce martorii au dat indicii care au condus către acest bărbat. El a recunoscut fapta în timpul reconstituirii, fiind dus apoi la audieri.

Fata are 20 de ani şi a fost înjunghiată în mână şi în picior, după care agresororul  s-a făcut nevăzut. Alertată de cetăţeni, o ambulanţă a sosit imediat la faţa locului şi a dus victima la spitalul din Mioveni, aceasta fiind transportată ulterior la Spitalul Judeţean din Piteşti. Viaţa tinerei se află acum în afara oricărui pericol.

 

SURSA:ROMĂNIA.NET

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3