Donaris 930 x 122

autostrada

DIN ELICOPTER, MINISTRUL RUS PROMITE CĂ FACE AUTOSTRADĂ PÂNĂ LA SIBIU

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a fost astăzi în judeţul Argeş, având o întâlnire cu sindicaliştii şi conducerea uzinei Dacia din Mioveni, cărora le-a prezentat Master Planul de transport al României.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Într-o conferinţă de presă susţinută la Consiliul Judeţean Argeş, Rus a anunțat că ruta Piteşti-Sibiu, prinsă iniţial în Master Plan ca drum expres, va fi inclusă în documentul final care va fi prezentat Uniunii Europene ca autostradă, cu realizare în două etape.

„Prima etapă va fi drum expres, dar exproprierile şi studiul de fezabilitate vor fi pentru autostradă. Dacă vom avea creştere economică importantă la anul, poate facem direct chiar autostradă. Cred, însă, că drumul expres va fi gata până pe 1 decembrie 2018, după care se va trece la completarea acestuia şi realizarea autostrăzii. Costurile pentru un drum expres faţă de o autostradă sunt cu 30%-50% mai mici.”, a spus ministrul Transporturilor.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Un amănunt important: Ioan Rus a venit în Argeş cu elicopterul şi tot cu elicopterul și-a continuat drumul până la şantierul autostrăzii de la Sebeş.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3