New Profesional Consult 930 x 122

finante

Din nou grevă la Finanțe!

Din nou grevă la Finanțe!!

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

Sindicaliştii din Administraţia Fiscală organizează marţi dimineaţa, între orele 8:00 şi 10:00, o grevă de avertisment în toată ţară, iar timp de o oră, de la 9:00 la 10:00, va avea loc un miting de protest în faţa Ministerului Finanţelor.

,,Motivele sunt mai multe, sunt mai vechi, le-am tot anunţat în ultimele luni.

Citiți și: Alertă: Grevă generală! Angajații amenință că vor opri activitatea

Am tot încercat să negociem cu Guvernul, nu am reuşit.

Noi vrem să păstrăm locurile de muncă, să păstrăm veniturile şi un statut propriu”, a declarat, luni, pentru AGERPRES, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Fiscală ,,Solidaritatea”, Dorin Modure.

El a afirmat că acestea nu sunt cereri nerealizabile şi că au oferite soluţii pentru solicitări, iar ,,următorul pas posibil este greva propriu-zisă”.

Din nou grevă la Finanțe!

,,După aceasta trebuie să treacă minimum două zile şi putem să declanşăm greva propriu-zisă.

Probabil către asta ne vom îndrepta, dar este de durată, trebuie să rezolvi nişte proceduri, trebuie să vedem dacă Guvernul este dispus să discute cu noi şi să mai rezolve din solicitări sau nu.

Deci nu ştim ce va fi în viitor, dar următorul pas posibil este greva propriu-zisă”, a declarat Dorin Modure.

Peste 15.000 de angajaţi din structurile Ministerului de Finanţe din toată ţara au declanşat proteste spontane în data de 11 august, nemulţumiţi de măsurile propuse de Executiv pentru reducerea cheltuielilor bugetare, în condiţiile în care acestea ar putea afecta peste 22.000 de persoane din sistem.

Detalii, AICI.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • taxatorul spune:

    Tara cu cei mai multi bugetari. Care nu fac nimic.
    Cei care au drumuri la finante stiu ce personaje lucreaza acolo si cum. Bugetarii astia, toti bugetarii nu doar cei de la finante, se angajeaza in slujba cetateanului. Doar ca ei se cred mai presus de fraierii din sistemul privat.
    In cazul celor de la finante: un server bun in fiecare judet, cu programe bine puse la punct, inlocuieste 90% din voi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3