New Profesional Consult 930 x 122

director

Director nou la DACIA

De la 1 februarie 2022, Aurelia Puiu (foto) este noul Director Juridic al Renault Group România, anunţă Dacia.

Citiți și: Doliu la Uzina Dacia Mioveni!

 

Citiți și: Video. Marcel Ciolacu, declarații de ultim moment la Uzina Dacia Mioveni

 

„Absolventă a Facultății de Drept din București şi având o experiență de 20 de ani în domeniul juridic, Aurelia Puiu şi-a început cariera în cadrul unei renumite firme de avocatură din București, lucrând ulterior în echipa filialei din România a firmei britanice de avocatură Davies Simmons International.

Membră a Baroului București din anul 2003, Aurelia Puiu s-a alăturat în anul 2010 echipei juridice a Renault Group România. De-a lungul timpului, ea a desfășurat şi a coordonat activități în domeniul dreptului comercial, corporativ, litigii, etică şi conformitate.

Din februarie 2021 a deţinut funcția de Legal Manager Conformitate, Etică şi Litigii în cadrul Direcției Juridice Renault Group România. Aurelia Puiu este totodată membră în Consiliul Director al Confederației Patronale Concordia din partea Federației Patronatelor din Industria Auto”, se mai precizează în comunicat.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ion .iordan spune:

    Sa ducă La CSM nu la fabrica de auto.
    am lucrat 35 la Dacia

  • obs. pitestean spune:

    Ce gandire de muncitor de sectie…Nea Ioane si cand apare un litigiu juridic, procese, etc. cine te reprezinta in instanta? O firma de avocatura externa. Orice firma mare, are departament juridic, punct!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90