930×122 CAPRA 5

Analogue festival

Doar strigă cu voce tare pentru Moonlight Breakfast! Ei vin la Analogue Festival

Doar strigă cu voce tare pentru Moonlight Breakfast! Ei vin să ne salute la prima ediție a AnalogueFestival împreună cu toată energia lor bună.”, anunță Centrul Cultural Mioveni.

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Moonlight Breakfast este una dintre cele mai promițătoare trupe de indie-rock românești, care a obținut deja succes internațional cu muzica lor care combină soul, electro, beat, nu-jazz și swing.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Primul lor concert a fost în 2011, la Mamaia, în fața a 35.000 de oameni.

Acum au sediul în Austria, la Viena.

Asigură-te că nu vei rata concertul lor! Vino să-i vezi pe scenă pe 2-4 septembrie, pe Platoul Făget din Mioveni, la AnalogueFestival!

Biletele Early Bird sunt încă disponibile. Ia-le cât încă mai poți! https://www.eventim.ro/ro/bilete/analogue-festival-faget-jud-arges-platoul-faget-mioveni-arges-584846/event.html

Despre Analogue Festival

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni ce va avea loc în perioada 2 – 4 septembrie pe platoul Făget din Mioveni.

Timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

Nume mari din industria muzicală națională și internațională vor urca pe scenă. Detalii, aici – Trei zile și trei nopți de distracție! ANALOGUE Festival – un weekend de neuitat cu muzică & artă

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de activări de artă & tehnologie, dar și de alte activități (ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură), adresate publicului de toate vârstele.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA