SPALATORIE MURAY  930×122

fals

DOI ARGEȘENI CARE AU IMPORTAT IZOLETE, ACUZAȚI DE MAI MULTE INFRACȚIUNI

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș efectuează cercetări cu privire la condițiile de import și conformitatea unor camere de izolare biologică (izolete), importate de o firmă argeșeană.

Citiți și: Trimis în judecată după ce a țepuit o Casă de Ajutor Reciproc

În ziua de 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat patru percheziții domiciliare, pe raza orașului Mioveni, la sediul și punctul de lucru ale unei societăți comerciale și locuințele a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de fals, uz de fals și folosire la autoritatea vamală a documentelor vamale comerciale falsificate.

Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul lunii aprilie a.c., o societate comercială din Mioveni, administrată de o femeie de 25 de ani și un bărbat, de 35 de ani, ambii din aceeași localitate, ar fi importat opt camere de izolare biologică despre care există suspiciuni cu privire la conformitate și modul de autorizare.

Citiți și: ARGEȘ: PROXENETISM, ÎNŞELĂCIUNE, FALS, UZ DE FALS ŞI VIOLENȚĂ. CUM ERAU RACOLATE VICTIMELE

Cele două persoane, ambele din Mioveni, în calitate de reprezentanți ai unei societăți comerciale, ar fi întocmit, în fals, mai multe documente, care ar fi atestat aspecte nereale privind caracteristicile a 8 camere de izolare biologica (tip izolete), pretins a fi importate de la un producător din China.

Reprezentanții societății în cauză s-ar fi folosit de documente, care ar fi atestat aspecte nereale privind caracteristicile echipamentelor medicale, pentru introducerea în țară și prezentarea către mai multe instituții publice, în vederea realizării operațiunilor vamale şi a autorizării punerii lor pe piaţă.

În vederea continuării cercetărilor și administrării probatoriului, în urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe documente și un telefon mobil.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale”, precizează IPJ Argeș.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3