New Profesional Consult 930 x 122

BMW X6

Reținut pentru înșelăciune, fals și uz de fals după ce a vândut un BMW X6 care nu-i aparținea

În ziua 14 de ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals şi uz de fals, şi au reţinut un bărbat de 30 de ani, din Piteşti.

Citiți și: Percheziții în Pitești și Costești! Evaziune fiscală și înșelăciune

„Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii iulie 2019, bărbatul ar fi intrat în posesia unui autoturism, aparţinând unei persoane din judeţul Teleorman, iar ulterior, pretinzând că este proprietarul din acte, ar fi înstrăinat autovehiculul unei alte persoane din judeţul Galaţi.
Pentru sâvârşirea faptei, bărbatul în cauză ar fi semnat contractul de vânzare-cumpărare în fals, inducând în eroare compărătorul cu privire la identitatea sa, iar ulterior i-ar fi transmis cumpărătorului documentul cu privire la înstrăinarea autovehiculului în cauză, având aplicată în fals viza organului fiscal al primăriei.

Este vorba de un BMW X6.

Citiți și: Femei păcălite: Căutau dragoste și au dat peste un șarlatan

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • ghita spune:

    bine bine … da proprietaru real na zis nimic ca se plimba altu cu masina ?

Donaris 570×90