930×122 CAPRA 5

minori

Doi puști au tăiat banca cu satârul pentru a face focul. Le era frig!

Copii de 15 și 16 ani, cu satârul la purtător.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Târziu în noapte, aceștia au tăiat scândurile unei bănci din cartierul piteștean Tudor Vladimirescu și au făcut focul cu ele, pentru a se încălzi.

Citiți și: Supravegherea specializată a minorilor care săvărșesc fapte penale dar nu răspund penal

Polițiștii locali au stat la pândă pentru a-i prinde pe minori.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, transmite:

„Noaptea trecută, mai exact în jurul orei 01.20, la dispeceratul Poliției Locale a fost o sesizare cum că, în cartierul Tudor Vladimirescu, la locul de joacă de lângă blocul P30, cineva a aprins focul.

Un echipaj s-a deplasat imediat în zona, dar, persoanele bănuite că ar fi săvârșit fapta, au reușit să fugă, lăsând la fața locului un cuțit.

Bănuind că aceștia se vor întoarce după el, polițiștii locali au efectuat o pândă și în aproximativ o oră, două persoane minore s-au întors să și recupereze obiectul.

Imediat au fost interceptați de către polițiști, fiind vorba de către doi minori ce locuiesc în Pitești, de 15 și 16 ani, care au tăiat scândură unei bănci din zonă pentru a se încălzi.

Cuțitul tip satâr de aproximativ 20 de cm, au susținut că l-au luat de la domiciliul unuia dintre ei.

Au fost conduși la sediul Poliției Locale și au fost anunțați și părinții care au venit în jurul orelor 04.00, pentru a-și primi procesele verbale aferente conform faptelor celor doi minori.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3