New Profesional Consult 930 x 122

înmormântare

Doliu în Argeș. Față bisericească condusă pe ultimul drum

Doliu în Argeș. Față bisericească condusă pe ultimul drum

Citiți și: Surprinzător! Cine investește în sănătatea argeșenilor

O tristețe apăsătoare a cuprins comuna Ștefan cel Mare.

Astăzi a fost condus pe ultimul drum mult iubitul părintele protosinghel Casian Crețu, starețul Mănăstirii Glavacioc din județul Argeș.

Citiți și: Ultima dorința a preotului mort în Pitești. Ce a jurat fiul la sicriul tatălui!

Slujba de înmormântare a început astăzi, de la ora 12.00

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic Argeșeanul, împreună cu un sobor de clerici au fost cei care au oficiat slujba de înmormântare.

 

 

Doliu în Argeș. Față bisericească condusă pe ultimul drum

„Cu tristețe, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, face cunoscut clerului și poporului drept-credincios din cuprinsul Argeșului și Muscelului că în dimineața zilei de 3 iulie 2023, părintele protosinghel Casian Crețu, starețul Mănăstirii Glavacioc, a plecat către Părintele Luminilor.”

Starețul a plecat spre lumină pe data de 3 iulie, aflându-se internat la Institutul Clinic Fundeni din București pentru tratament.

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost adus la Mănăstirea Glavacioc, comuna Ștefan cel Mare, județul Argeș, în ziua de 4 iulie 2023 și depus în biserica mare a așezământului monahal.

Dumnezeu să-l așeze în lumină!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3