NOR CURIER 930X122

alina manea

DOLIU LA COLEGIUL ”BRĂTIANU”

Doliu la Colegiul ”Brătianu”. Anda Elena Moldovan (foto interior), profesor titular de limba și literatura română la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești, a murit.

Citiți și: Zi de doliu. A murit o legendă a fotbalului din România!

În vârstă de 34 de ani, profesoara, originară din municipiul Făgăraș (județul Brașov) și stabilită cu familia în Pitești, fusese diagnosticată în vara anului trecut cu cancer primar la sân. Era necăsătorită și nu avea copii. Era titulară la ”Brătianu” din toamna lui 2018, potrivit directorului colegiului, Alina Manea.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

”Era un om extraordinar, cum rar mai găsești, foarte inteligentă, avea un doctorat luat din pasiune, cu muncă multă. Și titulatura obținută la noi a fost în urma unor condiții speciale, la inspecția la clasă trebuia să obțină cel puțin nota 9… Realmente a fost jos pălăria!

Noi (n.r. – cadrele didactice de la ”Brătianu”) am fost foarte apropiați de familie, i-am susținut și financiar”, declară pentru ePitești Alina Manea.

Anda Elena Moldovan urmase tratamente de specialitate în Germania. Ar fi refuzat intervențiile chirurgicale și chimioterapia, conform sursei citate.

Trupul neînsuflețit este depus în capela militară din cimitirul „Sfântul Gheorghe” din Pitești. Slujba de înmormântarea va avea loc mâine, 1 iunie 2019, în jurul prânzului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3