New Profesional Consult 930 x 122

artificii

DOSARE PENALE PENTRU PETARDE ŞI ARTIFICII

Poliţiştii argeşeni au făcut în ultima perioadă mai multe controale în pieţe şi, cu această ocazie, au descoperit diverse persoane care vindeau fără drept articole pirotehnice.

Citiți și: Percheziții în Pitești! Captură impresionantă a polițiștilor!

De exemplu, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au depistat un bărbat de 54 de ani, din municipiul Curtea de Argeş, care comercializa fără drept în Piaţa Ivancea din localitate 577 de obiecte pirotehnice din clasa a II-a.

Întreaga cantitate de obiecte pirotehnice a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Citiți și: Pitești. Dădea cu „bombe” fără stres! L-au „ars” polițiștii!

Tot cu dosar penal s-au ales şi doi tineri de 22, respectiv 19 ani din comuna argeşeană Albeştii de Argeş care, împreună cu doi minori, au fost depistaţi de poliţişti că vindeau pe strada 1 Decembrie din Curtea de Argeş 1.600 de articole pirotehnice din clasa a II-a.

Întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost confiscată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3