930 x122 grota rece

albota

DUBLĂ TENTATIVĂ DE FURT ÎN ALBOTA

În noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, o femeie în vârstă de 47 de ani din comuna argeșeană Albota a apelat numărul de telefon de urgenţă 112 pentru a reclama că în locuinţa ei au încercat să pătrundă persoane necunoscute, prin forţarea unui geam termopan cu o rangă.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Potrivit unor surse, în momentul în care hoţii au văzut că nu pot pătrunde pe geam au încercat să forţeze uşa. Proprietara, care se afla în casă, i-a auzit, s-a dus către uşă şi a început să împingă în ea pentru a-i împiedica pe indivizi să intre. Aceștia au insistat, însă. Abia în momentul în care femeia, îngrozită, a început să ţipe, indivizii au fugit.

Imediat la faţa locului au sosit poliţiştii, care au mai aflat că în aceeaşi seară, în urmă cu doar câteva zeci de minute, hoţii au încercat să intre prin efracție şi în casa vecinului femeii, un bărbat de 30 de ani.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

A fost întocmit un dosar penal pentru tentativă de furt. Deocamdată in rem, adică pentru faptă, fără ca numele autorilor să fie cunoscute. Poliția încearcă acum să îi identifice pe autori și să dea de urma lor. (Foto Arhivă: voceatransilvaniei.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90