EcoMoto 930×122

banci

lei-ron-bani

AI RATE LA BANCĂ? AFLĂ DACĂ STATUL TE VA AJUTA SĂ LE PLĂTEȘTI!

Ministerul Finanțelor a publicat astăzi pentru dezbatere proiectul așa-numitei electorate. Proiectul vine în sprijinul românilor cu venituri mici care au de achitat rate la bănci.

Citiți și: Anunțul momentului pentru cei care au rate la bănci!

Potrivit documentului, de ajutor de la stat pentru plata ratelor vor beneficia salariații și pensionarii cu venit de până la 2.000 de lei brut inclusiv pe lună. Deducerea fiscală din venitul lunar impozabil se va ridica la cel mult 900 de lei. Ar urma ca deducerea să se acorde în fiecare lună până la sfârșitul anului 2015 începând cu drepturile reprezentând venituri din salarii şi pensii aferente lunii ianuarie 2016. Atenție, însă! Acest sprijin se va aplica în cazul creditelor bancare fără întârziere la plată sau cu întârzieri de maxim 90 de zile.

„Se propune revizuirea sistemului de acordare a deducerilor pentru persoanele fizice care desfăşoară o activitate dependentă şi care realizează venituri din salarii, la funcţia de bază, în sensul acordării unei deduceri speciale lunare pentru credite restructurate, ce va fi luată în calcul la stabilirea bazei impozabile. Pentru a beneficia de deducerea specială lunară pentru credite restructurate, contribuabilii respectivi trebuie să realizeze venituri brute din salarii prevăzute la art. 55 altele decât alin. (2)-(4) la funcţia de bază sau venituri brute din pensii de până la 2.000 de lei inclusiv în fiecare lună a perioadei impozabile în care se acordă deducerea.”, scrie în proiectul redactat de Ministerul Finanțelor Publice și care urmează să fie adoptat de Guvern.

Citiți și: Important pentru toți șoferii! Modificare majoră la plata RCA!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90