930×122 CAPRA 5

credite

peste-jumatate-dintre-santierele-din-romania-sunt-pentru-locuinte

CREDITELE ÎN LEI PENTRU LOCUINŢE, ÎN CREŞTERE ÎN ARGEŞ

Mai multe judeţe din ţară au înregistrat luna trecută creşteri ale creditului în lei pentru locuinţe peste media pe ţară, medie care s-a ridicat în mai la 10,5% faţă de luna anterioară.

Citiți și: Atenție! Obligatoriu pentru toți proprietarii de locuințe!

Fruntaşe s-au dovedit judeţele Iaşi, Timiş şi Arad. Creşterea în judeţul Argeş a fost de 10,05%. Judeţul nostru a ocupat locul 14 la nivel naţional. Scăderea dobânzilor, limitarea finanţărilor în euro, creşterea relativă a veniturilor şi programul „Prima Casă” sunt principalele motive ale sporului de credite în lei pentru populaţie.

Dintr-un total de 1.060.000.000 de lei (credite în moneda naţională), valoarea creditelor pentru locuinţe în judeţul Argeş era în luna mai de 115.000.000 de lei. Mare parte din restul sumei a fost generată de creditele de consum. Cele mai multe credite pentru locuinţe au fost, însă, în valută. Este vorba de credite de peste 700.000.000 de lei, în echivalent.

Citiți și: Anunțul momentului pentru cei care vor o locuință!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90